Съвети при изработка на уеб сайт на агенция за преводи и легализация

Добрият уеб сайт превръща посетителите в клиенти. Трябва да използвате дизайна и съдържанието на сайта си за да се представите като надеждни и опитни партньори пред потенциалните си клиенти. Ето няколко съвета, които да следвате за да създадете ненадминат уеб сайт.

Използвайте 5-те основни уеб дизайн правила за да привлечете посетители

 1. Сайтът Ви трябва да бъде лесен за навигация – интуитивният и добре организираният сайт предразполага потребителите да прекарват повече време в него

 2. Уеб дизайнът Ви трябва да е постоянен – не правете така, че всеки път, когато посетители влязат в сайта Ви да се чувстват като в нов сайт. Постоянството допринася за сплотеност на марката и клиентското изживяване.

 3. Сайтът Ви трябва да има висококачествени снимки

  Ние хората, възприемаме изображения 60 000 пъти по-бързо отколкото текст. Това именно означава, че добрият външен вид ще направи добро първо впечатление. Лесно е да намерите много красиви безплатни снимки в интернет, които ще придадат на сайта на Вашата преводаческа агенция професионална визия.

 4. Уеб сайтът на Вашата агенция за преводи и легализация, трябва да бъде риспонсив, т.е. Да изглежда безупречно, независимо на какво устройство го отваряте.

 5. Бързо зареждане

  Не използвайте прекалено големи снимки и клипове, вместо това запазете дизайна си семпъл и изчистен. Това ще помогне при бързината на зареждането и потребителите няма да затварят сайта преди още да е заредил за да отворят сайта на конкуренцията Ви например.

Създайте съдържание, което ще превърне потребителите в клиенти

Сайтът на една агенция за преводи, бързо трябва да демонстрира на потенциалните си клиенти, че сте професионалисти и ще свършите добра работа. Уверете се, че сте написали следната информация:

1) Кои сте вие? – име, адрес, имейл и професионална снимка

2) Какво можете да направите за своите клиенти? – обяснете какви услуги предлагатe, кои езици превеждате и областите, в които специализирате.

 1. Защо потенциалните клиенти трябва да работят с Вас? – включете списък на квалификациите, опита си, партньорите си.

 2. Добавете цени – важно е за Вашите клиенти да знаят колко струват Вашите услуги. Това демонстрира, че се открити и прозрачни. Ако желаете, можете да напишете, че клиентите ще получат цена след консултация или че работите по поръчкови проекти.

 3. Вашата мисия – един блог на уеб сайт е страхотен начин да установите личен бранд.

  Направете сайта си многоезичен

Тъй като най-малкото ще предлагате превод на поне два езика, то е редно и сайта Ви да бъде на поне два езика. Изработката на многоезичен сайт на преводаческа агенция няма да представлява трудност за Вас и няма да имате допълнителни разходи за превод, за разлика от останалите бизнеси. Разбира се, няма нужда да превеждате сайта на всеки език, за който предлагате превод. Същото важи и за блога.

Изградете доверие чрез отзиви

Препоръчително е да включите отзиви от Ваши клиенти в сайта. Най-добрият начин е като изпратите няколко въпроса или просто помолите клиентите си да напишат отзив за Вас. Полезно е също, ако го направят и във Фейсбук страницата на Вашата агенция за преводи, където други потенциални клиенти могат да ги прочетат.

Изпратете запитване за оферта

Моля, изберете услугата, от която имате нужда
Моля, опишете услугата, от която имате нужда

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *