Съвети при изработка на сайт на нотариус

За да направите, така че Вашият сайт да Ви генерира клиенти трябва да го изградите с оглед на потребителите.

  1. Начална страница – от влизането си в сайта Ви, посетителите трябва да разберат точно кой сте и с какво се занимавате. Ако текстът ви не е съсредоточен и сбит, посетителите ще излязат и ще помнят малко за посещението си в него.

  2. Защо да изберете нас? – Вместо да имате страница „За нас“, предлагаме Ви да направите такава, която да се казва „Защо да изберете нас?“. Тази страница трябва да описва ясно и кратко как използването на Вашите услуги ще донесе ползи на клиента. Не добавяйте излишни детайли. Разкажете кога сте започнали бизнеса си, защо сте го започнали и как той предоставя отлични услуги на клиентите си. Запомнете, че потребителите не желаят да четат подробен монолог за историята на Вашият живот.

  3. Мобилни нотариални услуги – в тази страница опишете мобилните нотариални услуги, които предоставяте и за кои региони важат те (ако предлагате такива).

  4. Други услуги – опишете всички услуги, които предлагате на отделни страници, за да бъде по-прегледно и ясно.

  5. Такси и начини на плащане – Тази страница е от съществено значение за успеха на Вашият бизнес; направете я ясна за посетителите.

  6. Избройте законовите такси за нотариалните услуги отделно от другите такси. Например, посочените такси или тарифни цени за пътуване до домовете или бизнеса на клиентите трябва да бъдат посочени отделно. Включете начини на плащане, които ще приемете (например пари в брой, дебитни и кредитни карти, PayPal и др.).

Изпратете запитване за оферта

Моля, изберете услугата, от която имате нужда
Моля, опишете услугата, от която имате нужда

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *