Изработка на сайт

Изработка на сайт

Ако желаете да промените бизнеса и живота си – свържете се с нас за да изготвим индивидуална оферта за Вас.

Какво Ви предлагаме?

  • Възвращаемост на инвестицията

Ако не искате парите Ви да отидат на вятъра, ако Ви е омръзнало от лошо отношение, ако просто желаете да изкарвате пари от сайта си, обърнете се към нас. Ще направим всичко възможно за да Ви помогнем да изградите онлайн присъствието си по възможно най-добрият начин.

  • Неограничен брой страници

Нямаме ограничение по отношение на броят страници, вида им, линковете и т.н. Смятаме, че налагането на подобни ограничения е за отминали времена и възпрепятства развитието на Вашият бизнес.

  • Сигурност

Всеки един уеб сайт се изпробва с хакерски инстрменти, които биха били използвани за неговото разбиване. По този начин се определят слабите места на сайта и се защитават.

  • Изработване на съдържание

Ако срещате затруднения при създаването на така необходимото съдържание на Вашият сайт, ние сме тук за да помогнем. Нашите професионалисти могат, както да Ви дадат насоки, така и да създадат съдържанието вместо Вас.

  • Безплатни консултации с уеб дизайнер

Не взимаме пари за въпроси и съвети, все пак сме тук за да помогнем. Чувствайте се свободни да зададете въпрос към нас, когато пожелаете.

  • Денонощна поддръжка на сайта

Интернет никога не спи. Можете да разчитате на нас в случай на нужда през цялото денонощие. 

  • Неограничена функционалност

Лесно можем да добавим всякакъв вид софтуер или функционалност на Вашите сайтове, благодарение на професионалните системи за управление на съдържанието, които използваме.

  • 100% оптимизиран сайт за мобилни устройства

По-големият трафик в нашето съвремение идва от мобилни устройства, като телефони и таблети. Ето защо всички наши сайтове са напълно оптимизирани за тях. Важно е сайтът да бъде функционален не само на настолен компютър, но и на телефон.

Разгледайте нашите бюджетни и стандартни оферти за Вашият вид сайт

Свържете се нас за да получите индивидуална оферта

Адрес

5300 гр. Габрово
ул. "Юрий Венелин" 18 ет. 3
GPS: 42.869338, 25.318576

Контакти

Имейл: design@starshotstudio.com​
Телефон: 0878 549 291

Работно време

Понеделник - Петък: 09:30 - 18:00
Събота: 10:00 - 16:30
Неделя: Почивен ден